0

Another Quick Q&A Post for BRD Users…

Katie and I are both guessing you’re wondering some more things right now, so I’m going to answer your inevitable questions!

Some of the questions from this post apply here, too.

Question 1: Why is BRD randomly redirecting me to the Forumotion homepage?
Answer: Because Forumotion is stupid. Again.

Question 2: OMG!!! DID FORUMOTION CLOSE BRD?!?!?!?!?!
Answer: No, other forums are having the same problem. We’ve tried going to a bunch of Forumotion forums and they all redirected us to the homepage. Considering some of these weren’t ever BV-related forums, the problem is also not that Forumotion decided to close every forum that ever talked about BV.

Question 3: When will Forumotion stop doing this?
Answer: We don’t know.

Question 4: Have you considered moving your forum to [insert other forum host here]?
Answer: Well, we’re used to Forumotion, it works pretty well most of the time, and it’d be a huge hassle moving EVERYTHING on BRD to another host. So no, we’re probably not going to switch to [insert other forum host here].

Question 5: You’re aware that BRD fixes itself as soon as you post these things, right?
Answer: Yes, we are. Shh… Don’t jinx it…

We hope this post answered all your BRD-related questions! 😀 Once again, if you have any other questions, please feel free to leave a comment below!

Advertisements
24

MC True Ending

This is what happens when you reach ten billion G in Market Crashers. I spent a lot of Play Coins to get this…

Sorry this isn’t a video/the pictures aren’t better-quality, but I was really excited and forgot to turn the HDR on on my phone. You should still be able to read everything, it’s just a little slanted. I made sure to get all the dialogue, too, so you don’t have to wait for people to post it on YouTube or try to fit it all together from Miiverse screencaps. 😛

Obvious spoilers are obvious.

Continue reading

7

A Quick Q&A Post for BRD Users…

Hey! I realize you guys are probably all wondering a few things, so let me answer your questions right now!

Question 1: Why can’t I get on BRD?
Answer: Because Forumotion (our host, for those who don’t know) is doing something stupid right now.

Question 2: Why is Forumotion stupid?
Answer: Because it is.

Question 3: Am I the only one who can’t get on BRD?
Answer: No, nobody has been able to get on for most of today.

Question 4: What’s Forumotion doing?
Answer: Either they’re updating something or doing maintenance. They’ve done this before. It hasn’t gotten any less annoying over the years.

Question 5: Did the admins know about this beforehand?
Answer: No, we’re just as confused as you are.

Question 6: When will BRD work?
Answer: We don’t know, but probably (well, hopefully…) by the end of the day.

I hope this post answered all your questions! If you have any more questions about BRD, feel free to leave a comment below! 😀

22

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

I JUST GOT 80K GEMS ON LINE PLAY!!!!!!!!!! FROM THE SWAN SPIN!!!!!!!!!!

I FIND IT HELPS IF YOU DO A BUNCH OF PRACTICE SPINS FOR SOME REASON. BUT IT WAS FUNNY BECAUSE WHEN I TRIED THAT, I KEPT LANDING ON THE 80K SPACE…

JUST…

EDIT: AND I JUST GOT THE OUTFIT I NEEDED FROM CANCAM 3. WOOOOOOOW. 😮

EDIT 2: AND I GOT 20K MORE GEMS FROM THE SWAN SPIN!!! BUT I SPENT MOST OF THESE ON CANCAM AND TRYING TO GET MORE GEMS. IT’S OKAY THOUGH BECAUSE I STILL HAVE 70K!

19

Another rant…

I’m sure people are expecting this to be about the Switch. Quick opinion: I’d probably be more excited for it if people stopped jumping to conclusions. This has been happening for pretty much the entire time we’ve known about this thing and it’s REALLY driving me crazy. Actually, that might be an understatement.

Anyway, onto the real subject of this rant: UNNECESSARY LOVE TRIANGLES SHOEHORNED INTO BOOKS!

(Warning: May contain vague spoilers for books you probably won’t care about. Read at your own risk.)

Continue reading