8

Spinning the June VIP Gachas

Well, I realized my wait for a VIP gacha sale had ended last night, and so I FINALLY spun Pearl(s of) Love. I actually ended up getting almost all the items I wanted, so I’m really happy with my spins so far! 😀 I’m just not sure which VIP gacha I should spend the rest of my Cash on next…

For more details/updates about what I got, check my post on BRD.

By the way, I know it’s a long shot given my followers, but do any of you know any active LP blogs? Sometimes I need my Line Play fix when I can’t actually get on my tablet. ;~; I know it’s a mobile game with its own blogging system, but the lack of a big LP community anywhere besides LP is kind of sad…

Advertisements
0

I FINALLY GOT TO SPIN THE MARCH VIP GACHA OMG

After many, many days of waiting (23, to be exact), I FINALLY got to spin March’s VIP gacha on Line Play! Sorry to everyone who I constantly annoyed with my impatience.

In my opinion, this is one of the best VIP gachas LP has had. It’s even better than the angel one and Sleeping Beauty because it did NOT constantly give me furniture *COUGH*. The colors go with most of the stuff I have, too. I wanted to whale for a VIP gacha for once, so it’s a good thing this one came when it did. 😀

After my disappointing experiences with Fairy Lulu’s Dreamworld, I went in expecting the worst. I was…pleasantly surprised.

I posted my full haul and opinions about the items I got on BRD, so go have a look!

14

Bearville Rainy Days’ 3rd Anniversary Contests!

Haven’t been on BRD in a while? Or maybe you haven’t had the chance to join at all? Well, now’s the perfect opportunity to come (back) to BRD!

In honor of its third anniversary, Bearville Rainy Days is holding three massive contests for rare ACNL items, Bells, villagers, custom rank titles, and more! YOU could be one of the seven total lucky prizewinners – and you’ve got a great chance of winning if you get started early! So what are you waiting for? Get recruiting, posting, and writing starting today!

For those unfamiliar with Bearville Rainy Days, we’re a completely drama-free place to talk about games like Bearville, Fantage, Line Play, ACNL, and whatever other things might catch our members’ interests in the future! And if you don’t want to talk about gaming all the time, that’s fine, too! We also have lots of anime and kpop fans. Basically, if you’re following this blog, you’d probably love the content on BRD!

We’ve also always had a casual, laid-back, friendly atmosphere. Our community is close-knit, but we welcome new members with open arms, and we’d definitely love to have you on our forum!

You can become a member of BRD here.

Note: Our recruiting contest runs from January 1 to March 1, 2017. Our posting and writing contests both end on January 31, 2017.

0

Another Quick Q&A Post for BRD Users…

Katie and I are both guessing you’re wondering some more things right now, so I’m going to answer your inevitable questions!

Some of the questions from this post apply here, too.

Question 1: Why is BRD randomly redirecting me to the Forumotion homepage?
Answer: Because Forumotion is stupid. Again.

Question 2: OMG!!! DID FORUMOTION CLOSE BRD?!?!?!?!?!
Answer: No, other forums are having the same problem. We’ve tried going to a bunch of Forumotion forums and they all redirected us to the homepage. Considering some of these weren’t ever BV-related forums, the problem is also not that Forumotion decided to close every forum that ever talked about BV.

Question 3: When will Forumotion stop doing this?
Answer: We don’t know.

Question 4: Have you considered moving your forum to [insert other forum host here]?
Answer: Well, we’re used to Forumotion, it works pretty well most of the time, and it’d be a huge hassle moving EVERYTHING on BRD to another host. So no, we’re probably not going to switch to [insert other forum host here].

Question 5: You’re aware that BRD fixes itself as soon as you post these things, right?
Answer: Yes, we are. Shh… Don’t jinx it…

We hope this post answered all your BRD-related questions! 😀 Once again, if you have any other questions, please feel free to leave a comment below!

7

A Quick Q&A Post for BRD Users…

Hey! I realize you guys are probably all wondering a few things, so let me answer your questions right now!

Question 1: Why can’t I get on BRD?
Answer: Because Forumotion (our host, for those who don’t know) is doing something stupid right now.

Question 2: Why is Forumotion stupid?
Answer: Because it is.

Question 3: Am I the only one who can’t get on BRD?
Answer: No, nobody has been able to get on for most of today.

Question 4: What’s Forumotion doing?
Answer: Either they’re updating something or doing maintenance. They’ve done this before. It hasn’t gotten any less annoying over the years.

Question 5: Did the admins know about this beforehand?
Answer: No, we’re just as confused as you are.

Question 6: When will BRD work?
Answer: We don’t know, but probably (well, hopefully…) by the end of the day.

I hope this post answered all your questions! If you have any more questions about BRD, feel free to leave a comment below! 😀